Om Paviljong:

Min stora dröm är att en dag ha en egen butik. Den här bloggen handlar om just den drömmen men även retail i övrigt, design, inredning och delar av en drömmares (min) vardag.

Butiken ska heta Paviljong och ska på sätt och vis vara en lifestyle-butik i ständig förändring med noga utvalda produkter som block med fantastiskt papper, anteckningsböcker att fylla med idéer/tankar/skisser, pennor, skrivbord, posters, växter, en hållbar sorts tröja, ett fantastiskt godis, kanske… nej sannolikt nån stol, den perfekta lägga ifrån sig nyckel-skålen, vintageservetter, en klämma du inte visste du behövde, kanske en handgjord mugg och varför inte 60 år gamla blyertsstift. Med mera! Ni hör ju. Målet är att förse mina kunder med hållbara produkter som både jag och de valt med omsorg för att vi vet att de kommer göra vardagen lite härligare. Paviljong ska alltid vara en källa till inspiration.

Jag heter Johanna, bor i Stockholm med min man och min lilla dotter. Jag är utbildad formgivare och jobbar sedan alltid i stort sett inom retail med store concept.

Jag hoppas SÅ mycket, oavsett om det sker om ett och halvt år eller när jag är 55, att min dröm slår in och jag tänker att denna blogg blir ett verktyg i byggandet av min verksamhet. Om inte så har jag iallafall fått dela den med er.

Håll tummarna! Jag hoppas att ni alla räknar med mig!

//Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *