Från och med nu

Nu är det nästan höst, eller jag bestämmer att det är det, för på torsdag börjar jag jobba igen efter min ett år långa föräldraledighet. Hur det känns går vi inte in på exakt just nu (men låt mig säga så mycket som: väldigt mixed emotions, väldiga nostalgisköljningar, mitt barn luktar bebis igen och Håkans nya gjorde det både bättre och sämre – nog om det!) utan att istället går vi in på att DET ÄR NU DET BÖRJAR. Det är nu den här bloggen ska hända på riktigt och det är nu som jag hoppas lära känna fler som läser här och som kanske följer mig hela vägen i mål *fingers crossed*.

Men först sommaren i korta ordalag:
Sol. Småland (Sävsjö/Kalmar/Eksjö). Enorma mängder kvalitetstid. Tre nya kompisar i bebisformat. Sommarstugan. Bad. Bokklubb. Vuxensäng (160 cm!). Livsnjut. Hon går! Firade 37 år med mig själv, 6 år  med Göran.

På många sätt känner jag mig redo för hösten, på vissa inte alls. Höst och skolstartstider har för mig alltid känts mer som nystart än vad nyår gör. Det är stort. Och nu rivstartar vi med att i helgen ha 1-årskalas i dagarna två. Tänk, ett år.

 

Let’s do this, det blir bra!

FullSizeRender

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *