BVD + GRANIT

Peppen när jag igår på Facebook såg att BVD och Granit ska börja samarbeta! Vad kan tänkas komma ut detta? Min förväntan är minst sagt hög.

BVD har länge varit den byrån som inspirerat mig mest. Deras ledord ”simplify to clarify” tycker jag det mest självklara och speglar hur jag själv oftast tänker i min skapandeprocess. Inom retail där man oftast har kort tid på sig att kommunicera  sitt budskap är detta ledord en nödvändighet.

Och Granit vars kärnvärde också är att man ska förenkla sitt liv för att få tid att leva är en självklar favorit. Fantastiska produkter, ett alltid relevant sortiment med fingerspitzengefühl när det gäller trendig uppdatering och oehört inspirerande butiker. När de uppdaterade butikerna för några år sedan med orangeriväggar, handfat, kakel kändes det som en så himla rätt och samtidigt orört. Det var ett oerhört naturligt steg och de förstärkte sin identitet på ett mycket smakfullt sätt. Små enkla medel gav en tidlös uppdatering. Väl investerade pengar om någon skulle fråga mig.

Hur som haver, SÅ spänd att se vad resultatet av detta samarbete blir. Återkommer självklart i frågan.

Nu ska jag packa ihop mig och dottern för att bege oss till fantastiska Midsommarkransen som just nu ev. är Södermalm 2.0.

You may also like

1 kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *