Best Made Co’s ”Field Desk”

Du vet när man är ute och vandrar runt i skogen eller i bergen och vill skriva av sig? Man kanske vill skriva kärleksbrev, mer vänskapliga brev, man kanske har oturen att behöva få ur sig ett hatbrev? Eller om man bara behöver föra logg över vad som händer och sker i skog mark as one is passing by? Eller så kanske det är i den sköna naturen, på vandrande fot, som prosan kommer över en och måste ner på papper? Det är då man behöver ett ”field desk” och Best Made Co i New York säljer dig gärna ett.

Är inte detta det mest romantiska du sett på länge så säg? Hemingway, Austen, Twain och alla andra coola har säkert haft en variant – så varför skulle inte du?

field-desk-1 field-desk-2fyra-i-en
field-desk-3 field-desk-4

Körsbärsträ, rött läder, mässingdetaljer och röd ullfilt! Som hämtat ur den lilla sagobok eller Wes Anderson-film.

Du kan lägga en beställning här hos Best Made Co till en kostnad av $1850.

Jag blev nyfiken på vem som producerar så här gedigna grejer nu för tiden. Det visade sig vara Gerstner & Sons, ett familjeföretag i Ohio, som i 4 generationer (med start 1906) bygger den här typen av exklusiva boxar/skrin/lådor till diverse verktyg/vapen/grejer för hand. Allt enligt principen “A place for everything and everything in its place”. Snajdiga vapenlådor känns ju väldigt vilda västern och jag hittade inget som var lika fint som det Field Desk BMCO designat. Men man blir ju peppad på sådana här samarbeten där ena halvan har kunskap+fantasi och andra halvan har kunskap+kvalitet och det hela blir = atgtbt (almost too good to be true).

Alla bilderna är lånade från: www.bestmadeco.com

 

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *